Garantie

Al onze aangeboden auto’s, of het nu een personenauto, bestelwagen, bedrijfswagen of terreinwagen is, worden grondig schoongemaakt en gepoetst door een professioneel poetsbedrijf, zowel van binnen als van buiten. Ook zijn de kilometerstanden van alle voertuigen gecontroleerd, worden alle occasions voordat wij ze aan u aanbieden technisch gecontroleerd en voor aflevering in overleg APK gekeurd. Wij staan 100% achter iedere auto die wij aan u aanbieden.

Daarom geven wij standaard bij de auto als extra service 1 maand gratis garantie op de motor & versnellingsbak. ( Dit voor auto's van maximaal 7 jaar oud en met maximaal 150.000 km op de teller. Vraagt u ons gerust naar de voorwaarden)

Mocht u voor extra zekerheid willen kiezen dan kunnen wij u een extra Huisgarantie pakket aanbieden, vraagt u ons gerust voor uitleg van alle mogelijkheden en voorwaarden, dit omdat wij graag transparant zaken doen.

Voor meer informatie kunt u bij ons terecht in onze 1200m2 showroom of kunt u bellen met 0592-413260 of ons contactformulier invullen.

Email Meints Auto's B.V. Bel Meints Auto's B.V. Whatsapp Meints Auto's B.V.